Mijn favorieten

Verkoop

Terwijl andere makelaars eindeloos over elkaar heen buitelen over de courtage, doet Reinders gewoon wat u van een makelaar verwacht: uw woning vekopen. Daarvoor lopen we graag héél hard. Dit kunnen we ook omdat al die andere geslaagde verkopen ons in een prima conditie hebben gebracht.
 
Reinders houdt niet van half werk. Dus past onze doordachte dienstverlening naadloos op de eisen en wensen die ú heeft. En het mooie is: daarvan kunt u vandaag al profiteren.
 
In onze aanpak is geen ruimte voor nutteloze formaliteiten of ingewikkeld gedoe. Dus leggen we uit wat we doen en doen we wat we uitleggen. In gewone mensentaal loodsen we u door het hele traject van verkoop heen. Met altijd een verse kop koffie en altijd een luisterend oor. Gemoedelijk en toch doortastend, dat is de Reinders aanpak.
 
Daar past bij dat we zes dagen in de week voor u open zijn, ook 's avonds tot 21.00 uur, na uw drukke werkdag en op zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur. Over uw werk gesproken: u bent al bezig genoeg. Dus nemen we alles wat bij de verkoop van uw huis komt  kijken netjes van u over. Vanaf een eerste gesprek en waardebepaling tot en met de laatste pennenstreek bij de notaris. Een aanpak die we weten te combineren met het u constant influisteren hoe de vlag er bij de verkoop van uw woning voorhangt. Dat is inderdaad turbo van uw verkoop......
 
De valkuilen van Reinders
Heeft Reinders valkuilen voor u in petto als u uw woning wilt verkopen? Uiteraard niet. Maar we hebben wél een verzameling historische valkuilen in ons archief waar we mensen in hebben zien stappen die de verkoop liever zelf regelden. Zo is onderhandelen écht een vak en hebben we particulieren tienduizenden euro’s zien mislopen. Da’s toch een compleet nieuwe keuken of badkamer! Ook behoeden we u voor ontbindende voorwaarden die, als puntje bij paaltje komt, héél bindend in uw nadeel uitvallen.
De toeter van Reinders
Wie de verkoop van z’n woning aan Reinders overlaat, zal dat weten ook. Net als uw buren, vrienden, collega’s en álle andere inwoners van Apeldoorn en wijde regio. Via een slimme promotiemix krijgt uw woning topaandacht onder precies de goede doelgroep. Daarbij zetten we slim én zwaar in op promotie op onze internetsite met 360 graden foto's, een fotopresentatie in onze etalage, een presentatiemap op kantoor, advertenties, een verkoopbord in uw tuin, en nog veel meer. De toeter van Reinders reikt ver! Uniek is bijvoorbeeld de inzet én kracht van ons belteam. Zij bellen voor u werkelijke élke lead na om potentiële gegadigden geïnteresseerd te krijgen voor de woning die u bij ons te koop heeft aangeboden. Een aanpak die slaagt, want de officiële NVM-statistieken wijzen uit dat de woningen van onze opdrachtgevers ’t snelst verkocht worden. En zeg nu eerlijk: dat wilt u toch ook?
Bezichtigingen? Bekijk ‘t...
Mensen over de vloer zijn leuk zolang u die goed kent. Daarom lopen veel doe-het-zelfverkopers stuk op de eindeloze stroom kijkers-en-niet-kopers. Onder etenstijd, ’s morgens vroeg, noem maar op. Daarom, bezichtigingen? Bekijk het! Die neemt Reinders professioneel én in overleg met u over. Op tijden die schikken en altijd met respect voor uw persoonlijke levenssfeer. Want als uw huis in de verkoop staat, staat uw privacy dat toch niet?
De hamer van Reinders
De hamer van Reinders tikt pas af als we het meest optimale bod voor uw woning op zak hebben. Noem het ’t ‘Rendement van Reinders’. En daarvan profiteert ú. En is er verkocht? Dan bewandelen wij samen met u heel ontspannen het traject van notaris tot en met vlekkeloze oplevering. De enige hamer die we niet voor u aftikken is die voor uw verbouwing...

Verkoopmakelaar

Op basis van onze marktkennis en jarenlange ervaring hangen we een goed onderbouwd prijskaartje aan een huis. Een hoge vraagprijs is nog geen garantie voor succes.Snel verkopen of rustig de tijd nemen? En: hoe moet de woning onder de aandacht worden gebracht? Als verkoopmakelaar bespreken wij elke woning die in verkoop gaat met het complete team. Bijkomend voordeel: zo is er altijd iemand aanwezig op kantoor die alle ins en outs kent. Zo kunnen we snel inspringen op vragen of verzoeken voor een bezichtiging.

Als we de koper hebben gevonden, begeleiden wij je tijdens elke stap van het verkoopproces: van onderhandelen en opstellen van de koopakte tot en met de oplevering bij de notaris. Graag helpen wij u dan ook graag bij het vinden van een nieuwe koopwoning met ook een bijpassende hypotheek.

Hoe vinden wij die ene koper die bereid is de beste prijs voor uw huis te betalen? We beschikken over diverse pakketten en mogelijkheden om uw woning door middel van marketingtools onder de aandacht te brengen. Onder andere:
  • Videopresentatie
  • 360 graden foto-impressies
  • Professionele fotografie en hoogtefoto, emotie, styling
  • Plattegrond 2D
  • E-nieuwsbrief aan uitgebreid bestand van huizenzoekers
  • Homeshow
  • Socia Media