Mijn favorieten

Verkoop

Terwijl andere makelaars eindeloos over elkaar heen buitelen over de courtage, doet Reinders gewoon wat u van een makelaar verwacht: uw woning vekopen. Daarvoor lopen we graag héél hard. Dit kunnen we ook omdat al die andere geslaagde verkopen ons in een prima conditie hebben gebracht.
 
Reinders houdt niet van half werk. Dus past onze doordachte dienstverlening naadloos op de eisen en wensen die ú heeft. En het mooie is: daarvan kunt u vandaag al profiteren.
 
In onze aanpak is geen ruimte voor nutteloze formaliteiten of ingewikkeld gedoe. Dus leggen we uit wat we doen en doen we wat we uitleggen. In gewone mensentaal loodsen we u door het hele traject van verkoop heen. Met altijd een verse kop koffie en altijd een luisterend oor. Gemoedelijk en toch doortastend, dat is de Reinders aanpak.
 
Daar past bij dat we zes dagen in de week voor u open zijn, ook 's avonds tot 21.00 uur, na uw drukke werkdag en op zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur. Over uw werk gesproken: u bent al bezig genoeg. Dus nemen we alles wat bij de verkoop van uw huis komt  kijken netjes van u over. Vanaf een eerste gesprek en waardebepaling tot en met de laatste pennenstreek bij de notaris. Een aanpak die we weten te combineren met het u constant influisteren hoe de vlag er bij de verkoop van uw woning voorhangt. Dat is inderdaad turbo van uw verkoop......
 
De valkuilen van Reinders
Heeft Reinders valkuilen voor u in petto als u uw woning wilt verkopen? Uiteraard niet. Maar we hebben wél een verzameling historische valkuilen in ons archief waar we mensen in hebben zien stappen die de verkoop liever zelf regelden. Zo is onderhandelen écht een vak en hebben we particulieren tienduizenden euro’s zien mislopen. Da’s toch een compleet nieuwe keuken of badkamer! Ook behoeden we u voor ontbindende voorwaarden die, als puntje bij paaltje komt, héél bindend in uw nadeel uitvallen.
De toeter van Reinders
Wie de verkoop van z’n woning aan Reinders overlaat, zal dat weten ook. Net als uw buren, vrienden, collega’s en álle andere inwoners van Apeldoorn en wijde regio. Via een slimme promotiemix krijgt uw woning topaandacht onder precies de goede doelgroep. Daarbij zetten we slim én zwaar in op promotie op onze internetsite met 360 graden foto's, een fotopresentatie in onze etalage, een presentatiemap op kantoor, advertenties, een verkoopbord in uw tuin, en nog veel meer. De toeter van Reinders reikt ver! Uniek is bijvoorbeeld de inzet én kracht van ons belteam. Zij bellen voor u werkelijke élke lead na om potentiële gegadigden geïnteresseerd te krijgen voor de woning die u bij ons te koop heeft aangeboden. Een aanpak die slaagt, want de officiële NVM-statistieken wijzen uit dat de woningen van onze opdrachtgevers ’t snelst verkocht worden. En zeg nu eerlijk: dat wilt u toch ook?
Bezichtigingen? Bekijk ‘t...
Mensen over de vloer zijn leuk zolang u die goed kent. Daarom lopen veel doe-het-zelfverkopers stuk op de eindeloze stroom kijkers-en-niet-kopers. Onder etenstijd, ’s morgens vroeg, noem maar op. Daarom, bezichtigingen? Bekijk het! Die neemt Reinders professioneel én in overleg met u over. Op tijden die schikken en altijd met respect voor uw persoonlijke levenssfeer. Want als uw huis in de verkoop staat, staat uw privacy dat toch niet?
De hamer van Reinders
De hamer van Reinders tikt pas af als we het meest optimale bod voor uw woning op zak hebben. Noem het ’t ‘Rendement van Reinders’. En daarvan profiteert ú. En is er verkocht? Dan bewandelen wij samen met u heel ontspannen het traject van notaris tot en met vlekkeloze oplevering. De enige hamer die we niet voor u aftikken is die voor uw verbouwing...

Verkoopmakelaar Reinders brengt turbo in uw verkoop

Terwijl andere makelaars eindeloos over elkaar heen buitelen over de courtage, doet in Apeldoorn Reinders gewoon wat u van een makelaar verwacht: uw woning verkopen. Daarvoor lopen we graag héél hard. Dit kunnen we ook omdat al die andere geslaagde verkopen ons in een prima conditie hebben gebracht.

 

Reinders houdt niet van half werk. Dus past onze doordachte dienstverlening naadloos op de eisen en wensen die ú heeft. En het mooie is: daarvan kunt u vandaag al profiteren.

In onze aanpak is geen ruimte voor nutteloze formaliteiten of ingewikkeld gedoe. Dus leggen we uit wat we doen en doen we wat we uitleggen. In gewone mensentaal loodsen we u door het hele traject van verkoop heen. Met altijd een verse kop koffie en altijd een luisterend oor. Gemoedelijk en toch doortastend, dat is de Reinders aanpak.

U bent zelf al druk genoeg, dus alles wat bij de verkoop van uw huis komt  kijken, nemen wij netjes van u over. Vanaf een eerste gesprek en waardebepaling tot en met de laatste pennenstreek bij de notaris. Een aanpak die we weten te combineren met het u constant influisteren hoe de vlag er bij de verkoop van uw woning bijhangt. Dat is inderdaad turbo van uw verkoop......


Woningruil, wellicht iets voor u?
Bij Woningruil worden twee woningen tegelijkertijd gekocht en verkocht, waardoor zowel u als de koper van uw woning dubbele lasten voorkomen. De huizen hoeven niet hetzelfde te kosten, want de verkoop van de huizen komt uiteindelijk tot stand als twee aparte transacties.
Bekijk voor meer informatie onderstaande video.