Mijn favorieten

BOG

Bedrijfsonroerend Goed

Uw onderneming vergt een perfecte locatie. Soms heel efficiënt op een anoniem kantoor langs de snelweg. Soms uiterst representatief in een statig kantoor in de stad. In alle situaties vindt Reinders het bedrijfspand dat uw imago past als een handschoen. Van aankopen tot huren. Van vinden tot verkopen. Een verzameling diensten die wij vakkundig van u overnemen. Zodat u kunt blijven doen waar u goed in bent: uw core-business. De zakelijke aanpak van Reinders.
 
En dan besluit u tot een stevige stap: de aankoop of huur van een bedrijfspand. Maar waar te beginnen? Op de regionale radar van Reinders ziet u direct welk pand waar te koop of te huur staat. Voorzien van een kundig en diepgravend advies van onze adviseurs. Op basis van uw wensen zoeken en selecteren wij net zo lang totdat wij voor u het pand vinden dat past als een jas. Waarna we in één moeite door voor u het uiterste uit de onderhandelingen halen. Plus, uiteraard, een gedetailleerde vastlegging van alle gemaakte afspraken.
 
Wie vandaag nog besluit zijn bedrijfspand te verhuren of te verkopen, kan morgen al aan de slag met Reinders. Op basis van een doortimmerd plan kunt u rekenen op een professionele waardebepaling, permanente begeleiding, preferente promotie, een gedetailleerd zoekersnetwerk, en uiteindelijk: een stevige onderhandelingspositie. Criteria die samen een uitgebalanceerde aanpak vormen voor de vlotte en voor u voordelige verkoop en verhuur van uw bedrijfspand.
 
Op een gegeven moment wilt u maar één ding: onomstotelijk inzicht in de waarde van een specifiek bedrijfspand. Onafhankelijk en onpartijdig. Reinders taxeert professioneel én met prioriteit. Bijvoorbeeld bij koop, verkoop, huur of verhuur. Maar ook vormen onze taxaties perfecte input voor financieringen, jaarrekeningen, belastingaangiften en toetsing van WOZ-waarden. Kortom, alles aan de kant voor de waarde van uw pand.