Reinders Huizen en Hypotheken

Arnhemseweg 261
7333 NB Apeldoorn
Tel: 055 - 5 555 555
info@reinders.eu
Eekhorstweg 13 **, 7942 JC Meppel, Bedrijfsruimte (BOG) Huurprijs € 5.000,- p.m.
Eekhorstweg 13 ** in Meppel 7942 JC

Omschrijving

Object/ligging
Zeer hoogwaardig afgewerkt, vrijstaand bedrijfscomplex (2010) op ruime kavel met voldoende parkeren. Het gebouw beschikt over 380 vierkante meter kantoorruimte, verdeeld over twee lagen, en ruim 500 vierkante meter bedrijfsruimte / showroomruimte.

De kantoorruimte heeft een fraaie entree met trapopgang, diverse kantoor- en vergaderruimten, groepskantoor, kantine & vergaderzaal welke eventueel door middel van een schuifwand aan elkaar te verbinden zijn. Per verdieping zijn er 2 toiletgroepen aanwezig. Vanuit het groepskantoor is de bedrijfsruimte bereikbaar.

De bedrijfsruimte is modern, royaal en heeft een vrije hoogte van 7,45 meter en is voorzien van schuifdeuren en een overheaddeur.

Kenmerkend is het complete, hoogwaardig afgewerkt inbouwpakket qua systeemplafond, vloerafwerking, trappartij en sanitair. Ook beschikt het gebouw over technische hoogstandjes. Naast een intelligent gebouwbeheersysteem voor meting, regeling en beheer van verlichting, screens, en verwarming is er een apart muzieksysteem aanwezig, welke per kamer te regelen is.

Het object is gelegen op een aantrekkelijke (zicht)locatie op bedrijventerrein Meppel-Noord, aan de afrit van de A32. Het bedrijfsgebouw is vanaf de rondweg goed zichtbaar. In de directe omgeving zijn bedrijven als 123 machineverhuur, Breman Meppel en Ten Brink drukkerij gevestigd.

Dit vrijstaande complex is op een ruime kavel gesitueerd. Op eigen terrein is voldoende parkeerruimte (20 parkeerplaatsen) aanwezig.

Voor de juiste partij behoort het uitbreiden van de bedrijfsruimte tot de mogelijkheden.

Oppervlakte
Ca. 190 vierkante meter kantoorruimte (begane grond)
Ca. 190 vierkante meter kantoorruimte (1e verdieping)
Ca. 510 vierkante meter bedrijfsruimte

Bestemming
Bij de gemeente Meppel valt het onderhavige onroerend goed in het vigerende bestemmingsplan Noord. De bestemming van het perceel is: bedrijventerrein. U kunt het bestemmingsplan bij ons kantoor opvragen.

Opleveringsniveau
In de huidige staat, met o.a. de navolgende voorzieningen:

Bedrijfsruimte:

- Heater en 2 circulatie units;
- Elektrische schuifdeuren
- Elektrische overheaddeur;
- Toiletgroep;
- Monoliet gestorte betonvloer.

Kantoorruimte:

- Fraaie entree partij met trapopgang;
- Hoogwaardig systeemplafond met verlichtingspots;
- Ventilatiesysteem;
- Pantryblok met spoelbak (begane grond)
- Kantine met luxe keuken voorzien van koelkast, spoelbak, vaatwasser, combimagnetron, inductiekookplaat en afzuigkap (eerste verdieping);
- 2 toilet(groepen) per verdieping;
- Brandmeldinstallatie;
- Ventilatie systeem;
- Airco gekoelde serverruimte;
- CV-ketel met radiatoren (Remeha);
- Warmwater voorziening door middel van boilers;
- Flexibele schuifwand op de 1e verdieping om de presentatie ruimte / vergaderruimte te vergroten.

Parkeergelegenheid
Het object beschikt over 20 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Huurprijs
€ 6.200,= per maand te vermeerderen met BTW.

Huurbetaling
Per maand, vooruit te betalen.

Huurtermijn
Minimaal 5 jaar.

Omzetbelasting
Er is sprake van een BTW-belaste verhuur.

Aanvaarding
In overleg.

Huurprijsaanpassing
De huurprijs zal jaarlijks worden aangepast overeenkomstig de maandprijsindexering volgens de CBS-cijfers ‘’alle huishoudens’’, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie/waarborgsom ter grootte van een bruto betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurovereenkomst
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model welke door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30-1-2015 is vastgesteld en op 17-2-2015 is gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te Den Haag en aldaar ingeschreven onder nummer 15/20 tevens gepubliceerd op de website met aanvullende bepalingen door verhuurder.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 5.000,- per maand Aanvaarding In overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2010 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 890 m² Vrije hoogte 745 cm Oppervlakte bedrijfsruimte 510 m² Oppervlakte kantoorruimte 380 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 20 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Locatie Bedrijventerrein Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Afstand tot snelwegafrit Op 1000 m tot 1500 m